Конкурс за ММСПП из сектора агобизниса и прехрамбеног сектора

Удружење ЕNECA, у оквиру пројекта „Помоћ за трговину – подршка јачању произвођачких капацитета агро-индустријског сектора у Републици Србији“ који финансира Влада Руске Федерације, а имплементира Програм Уједињених нација за развој (УНДП), расписује:

Конкурс за ММСПП из сектора агобизниса и прехрамбеног сектора

Циљ пројекта је да оснажи подржане бизнисе кроз ширење и раст пословања, побољшање конкурентности и позиционирања на тржишту, диверзификацију постојећег асортимана базираног на потребама тржишта, стварање додате вредности, процеса сертификације, промоције извоза и приступа новим тржиштима.

Конкурсом ће бити одабрано 10 агро-индустријских бизниса, пре свега из сектора прераде воћа, поврћа, шумских плодова, млека и меса, који ће узети учешће у  активностима прилагођеним индивидуалним потребама сваког корисника. Одабраним корисницима биће пружена подршка у виду бизнис тренинга, менторске подршке, учешћа на одабраном регионалном сајму хране и пића, промотивно-продајним активностима, док ће за 5 бизниса који имају највећи потенцијал за приступ новим тржиштима, бити обезбеђена сертификација (HACCP, ISO 22000, ISO 14001, итд.).

Такође, најмање 5 одабраних фирми ће имати прилике да учествује у активностима које имају за циљ промоцију извоза и приступ новим тржиштима, укључујући пословне састанке са руским фирмама који ће се организовати у Руској Федерацији.

Да бисте конкурисали обратите се на маил konkurs@eneca.org.rs или на бројеве телефона 018/528-228, 018/240-306, како би добили конкурсну документацију.

Попуњене пријавне формуларе треба послати до 31. августа 2018.године на ел. адресу:

konkurs@eneca.org.rs

(У subject-u мејла навести Пријавни формулар – Назив правног лица)

Или поштом на:

ЕNECA

Поштански фах 85

18106 Ниш

Послате пријаве се не враћају.  За све додатне информације можете контактирати удружење ЕNECA на бројеве телефона 018/528-228, 018/240-306 или маилом на konkurs@eneca.org.rs

 

Извор; Развојна агенција Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *