Јовановић поново међу најбољима

Атлетичар Срђан Јовановић, поново се вратио на стазу у планинској трци на Кошутњаку. Јовановић је у жестокој конкуренцији од 150 такмичара, са временом 57:23, освојио је високу четврту позицију.
Јовановић овом трком завршава 2019. годину, у којој је имао неколико запажених резултата, а за нову 2020. годину Срђан Јовановић најављује најбоље резултате до сад, и како каже до прве трке у наредној години  (март, 2020. ) у Крушевцу, ће се како и сам каже озбиљно припремити не би ли сезону почео са најбољим резултатима.
У 2019. било је доста осцилација, што резултатских што такмичарских, али у суштини задовољан сам годином за нама. Имао сам једну мало дужу паузу, због које је изостао можда још неки озбиљнији резултат, али не треба жалити за тим. У нову годину идем жељан што више места на постољу, као и тога да АК Задругар (Житорађа) коначно уз мене добије још неког такмичара у неким од кратких деоница, на чему интензивно радимо. – рекао је Јовановић.
Што се саме трке тиче, популарни Пеци каже: Трка је била добра, са доста јаким темпом, на крају задовољан сам четвртим местом и желео бих да честитам победнику као и осталим такмичарима на доброј трци, а што се организације и саме стазе тиче, имам само речи хвале, у питању је једна од бољих стаза на којима сам до сада трчао. – изјавио је Пеци, осврћући се на овонедељну трку, и годином на измаку.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *