Избор за најлепшу девојку Аква парка у Дољевцу!

Први пут  у Аква парку у Дољевцу биће организован  избор за најлепшу девојку, односно „Мис Аква парка 2018.“

Ова манифестација биће одржана  21. августа од 17 сати, а девојка која буде изабрана за Мис Аква парка  добиће право да представља нашу земљу у избору за Топ модел Европе у Риму.

Како каже Саша Миладиновић из организационог одбора за избор Мис Аква парка у Дољевцу, пријављивање је у току, а за победнице су обезбеђене вредне награде.

  • Унија занатлија и предузетника југоисточне Србије, у сарадњи са Туристичком организацијом општине Дољевац, организују избор за Мис Акава парка Дољевац 2018. Пријављивање такмичарки је у току и то путем телефона 063/814-86-18 и могу рећи да је интересовање добро. Кандидаткиње ће најпре изаћи пред жири и публику у вечерњој тоалети, а затим ће продефиловати у купаћим костимима – рекао је у изјави за радио Копријан Миладиновић.

Захваљујући бројним спонзорима обезбеђене су вредне награде за учеснице такмичења, односно за победницу, прву и другу пратиљу, Мис шарма, а избор ће уживо преносити и телевизије.

Најлепша девојка добиће право да представља нашу земљу у избору за Топ модел Европе у Риму, а за остале учеснице обезбеђена су наградна путовања у Аустрију, Италију и Словенију. Такође, добиће и вредне новчане награде.

Публику ће 21.августа од 17 сати  забављати и познати естрадни певачи у пратњи оркестра Нешка Киша из Лесковца.

  • Посетиоци ће уживати и у доброј музици јер ће наступити Звезде Гранда, Пинкове звездице, али и истакнути учесници серијала Никад није касно. Поред добих музичких хитова, биће уручене и награде најуспешнијим привредницима општине Дољевац од стране Уније занатлија – истакао је Миладиновић.

Ова манифестација изазавала је велико интересовање овдашње јавности, па су избор за Мис Аква парка подржали многи домаћи привредници  попут Ад-Метала  из Пуковца, Водоградње, Шило-промета из Белотинца, компаније Медиа спорт из Ниша, ауто сервиса Gaco из Дољевца и Метал арт-а Дољевацa. Медијски спонзори су телевизије  Арт визија из Ниша и Власотинце и наравно радио Копријан Дољевац.

М.Јовановић/Радио Копријан

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *