Глумци аматери из Житорађе спремају нову премијеру

После дебитанстског ”Боинг Боинга” и ”Позоришта у Паланци” глумци аматери који раде при Канцеларији за младе, у сарадњи са редитељем Срђаном Живковићем и координатором Миланом Стошићем припремају нову представу ”Крађа, свађа, итд..” по тексту нишког сценаристе, глумца и редитеља Мирољуба Недовића – Рикија. Овај глумац је аутор више од 20 позоришних текстова међу којима су му најпознатији: Гангстербајтери, Азиланти, Европејци, Нишка кабаришка…
Текст ”Крађа свађа итд..” прати не баш идеалан брачни живот двоје супружника, Бранке и Томислава које у овом комаду играју Исидора Младеновић и Андрија Илић. Дежурни кривац за њихове свађе и препирке је Томислављева мајка, Наталија коју игра Милица Антанасковић. Ипак, једино што им је у целој ситуацији заједничко и око чега се слажу јесте Леа њихова ћерка, коју игра Ивона Перић. Човек који је највећа жртва у овом комаду(на премијери ћете видети зашто), доктор Филип је Никола Вељковић, а провалника Лабуда, наизглед оштрог и беспоговорног криминалца а у ствари једног смотаног и несрећног провалника који се нашао на погрешном месту у погрешно време игра Немања Тонић. За технику је задужена Јелена Станковић.
Како најављују редитељ и глумци премијеру би требало очекивати средином маја, ради се убрзаним темпом а увелико су у току сценске пробе.

Томислав,Филип и Бранка / фото: Press company
Томислав,Филип и Бранка / фото: Press company

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *