Дољевачки туризам представљен у главном граду

Ове године, од 24.-26.маја на Калемегдану је одржан пети по реду Београдски Манифест. То  је највећи породични фестивал , а сам концепт манифеста је да се посетиоци пре свега упознају са локалном и регионалном туристичком понудом, такође и да уживају у различитим садржајима из домена традиционалне и модерне музике, филма и плеса, као и дегустацијама кулинарских специјалитета, најбољих вина и пива.

Општина Дољевац је са својим штандом  другу годину за редом учествовала  на фестивалу и то може се рећи веома успешно.

Представљање општине Дољевац у Београду

Туристичка организација општине Дољевац представила се је у  зони „Адути Србије“, где је презентовала  богате туристичке потенцијале, традиционалне и културолошке различитости и лепоте. У зони „Адути Србије“ представило се  више од 60 општина Србије. Кроз програмско представљање општина, посетиоци су  имали прилике да осете аутентичан дух и атмосферу најзанимљивијих манифестација, начин на који се организују, како оне живе и зашто их треба посетити.

Тамара Вулић, из маркетинга  Туристичке организације општине Дољевац, каже да су имали успешан наступ и да је веома значајно што се Дољевац појављује на оваквим фестивалима. Дољевац је промовисао комплетан садржај Аква парка , а на главној бини је емитован и филм о Дољевцу.

Штанд ТООД-а

Она додаје да је Београдски Манифест  место на коме се могу упознати нове дестинације Србије и региона, сазнати и сагледати колико значајних, различитих и занимљивих манифестација има у целом регион, али и место на којем се могу дегустирати најбољи производи из разних крајева Србије.

Иначе концепт фестивала омогућава посетиоцима да се ближе упознају са туристичким понудама које нуде општине у Србији, као и земље региона, а све то кроз целодневни забавни и едукативни програм за све узрасте.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *