Добрич осветлао образ зонаша из Житорађе

ПЕЈКОВАЦСтадион: ФК Добрич (Пејковац) Гледалаца: – Судија: Јован Алексић (Врање) 7 Жути картони: Л. Станисављевић, Ђорђевић, Станојевић, Станковић (Фк Добрич) Пауновић, Лазаревић, Миливојевић, Лучић, Митровић, Милић, Лапчевић, Марковић, Радовановић (Фк Косаница) Црвени картон: Лучић у 89. минуту (Фк Косаница) Стрелци: Станојевић у 17 и 78. за Добрич.

ФК Добрич: Стојановић 7, Ђ. Станисављевић 7, Илић 7,5, Л. Станисављевић 7,5, М. Ђорђевић 6,5, Марковић 6,5 (Савић 6,5,), Станојевић 8 (Ранђеловић -), Ристић 6,5 (Л. Ђорђевић 6,5) Милошевић 7 (Цекић – ), Славковић 6,5, Јовановић 7.

ФК Косаница: Пауновић 5, Мијаиловић 6, Лазаревић 6 (Ђорђевић -), Илић 6 (Радовановић – ), Миливојевић 6,5, Лучић 6, Митровић 6,5, Милић 6,5, Лапчевић 7, Марковић 6,5, Тимотијевић 6,5

Играч утакмице: Михаел Станојевић 8 (Фк Добрич)

Добрич је коначно предао фењер екипи Грацка и то после неочекиване победе над у овом мечу фаворизованом Куршумлијом. Гости из Куршумлије на овај меч су дошли видно нервозни и вољни за препирку те се судија Алексић није либио да покаже гостима 9 жутих и 1 црвени картон.
Док су гости били нервозни и приговарали судији, Добрич је за то време играо и стрпљиво чекао својих пет минута. Своје шансе домаћи су реализовали преко младог Михаела Станојевића који је у маниру расних стрелаца оба пута данас матирао Пауновића. Могао је Добрич до убедљивије победе да су у појединим тренуцима меча голгетери били сконцетрисанији у завршници. Међутим, победи се у резултат не гледа, већ се само пишу бодови. А Добрич је тренутно на коти од 5 бодова, и како поручују из клуба не намеравају да на тој бројци стану.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *