Бојан Милошевић поново на клупи Житорађе!

ЖИТОРАЂА – После кикса против екипе Полета из Лапљег села, који руку на срце не можемо рећи да иде на “душу“ сада већ бившег стратега Житорађе Ивана Јовановића, управа клуба одлучила да направи промену на тренерској позицији и да палицу повери легенди клуба Бојану Милошевићу Паљки.
Паљка који је и на почетку прошле полу-сезоне водио клуб, враћа се у клуб у ни мало лаком тренутку. Играчи у благој резултатској и играчкој кризи, позиција на табели не задовољава апетите управе, а у наредном колу очекује их општински дерби са екипом Светлости из Бадњевца. Бадњевчани, под диригентском палицом Драгана Станковића – Шимија, су подигли форму, забележили прву победу и сигурно је да неће истаћи белу заставу у мечу са Житорађом. Свестан је и популарни Паљка тога, а за наш портал каже:
Долазим у клуб у тешком тренутку, момци су одиграли већ 8 кола, а сада нас очекује комшијски дерби, са ни мало наивном екипом Светлости. – каже Милошевић, и додаје да је његова филозофија фудбала позната: – Увек играм на гол више, такав сам фудбал волео и као играч, такав фудбал практикујем и као тренер. Имамо добру екипу, квалитетан ростер, и сигурно је да неће бити тешко да нађемо заједнички језик са играчима на терену.
Милошевићу ће помоћник бити досадашњи помоћни тренер Житорађе Милан Марјановић, који ће како каже Милошевић, бити од помоћи у у неколико уводних мечева.
Сигурно је да Милан зна све ове играче као и они њега, и то ће ми бити велика олакшица у раду са екипом. Вратио сам се у клуб у коме сам провео преко 20 година, и сигурно је да се сви овде знамо, и да ће публика имати велика очекивања. Оно што је нама сада потребно јесте стрпљење публике, јер морамо да идемо корак по корак и да из меча у меч подижемо квалитет игре. – јасан је Милошевић.

Бојан Милошевић је јуче одрадио први тренинг са екипом и видео шта од играча тренутно има на располагању, према његовим речима за време тренинга, задовољан је затеченим, али напомиње да као и увек има простора за напредак.

Комшијски дерби Фк Светлост – Фк Житорађа на програму је у недељу у 11 часова, на стадиону Свети Јован у Орљану.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *