Бадњевчани краљеви петопарца у Житорађи

Пред препуним трибинама спортске хале у Житорађи синоћ је завршен традиционални Светосавски турнир у Житорађи. Наслов најбољих припао је екипи Светлости из Бадњевца. Од самог старта турнира екипа из Бадњевца је показивала надмоћ и готово рутински неутралисала све противнике. У финалу је савладана екипа из Арбанасца резултатом 3:1. Иако су момци из Арбанасца повели Бадњевчани су консолидовали своје редове и успели да преокрену резултат. Капитен екипе Светлости, Милош Петровић за Добричке је изјавио:

Капитен Светлости Милош Петровић, прима пехар

Један јако квалитетан турнир, на коме је било задовољство учествовати. Сигуран сам да ћемо се и следеће године појавити овде и покушати да одбранимо титулу. Ово је само још један доказ да се најбољи фудбал у Топлици игра у Бадњевцу, небитно да ли је у питању мали или велики фудбал. – каже Петровић.
Организатор Миша Момчиловић, каже да је задовољан турниром, и да се нада да ће он у годинма које долазе бити само већи.
Квалитетан турнир и за играње и за гледање. Одзив екипа је био велики, а што је још важније јако квалитетне екипе су учествовале. Ово је само први корак ка томе да овај турнир постане препознатљив бренд општине Житорађа. – рекао је Момчиловић.
Треће место припало је екипи Новоселца, која је у мечу за треће место савладала екипу Ив Текс 83. Поред групних подељена су и индивидуална признања па је тако голман Светлости Миодраг Младеновић проглашен за најбољег на турниру, Душан Стојковић из екипе Арбанасца проглашен је за најбољег играча а Марко Грујић из Новоселца за најбољег стрелца Светосавског турнира у Житорађи. Финално вече било је пропраћено пригодним програмом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *