Бадњевчани частили Косаницу

ОРЉАНЕ – Стадион: Свети Јован Гледалаца: – Судија: Данијел Трајковић (Лесковац) 7,5 Жути картони: Тонић, Малетић (Фк Светлост) Топаловић, Агатоновић, Милић (Косаница) Стрелци: Цветковић у 28, и Петровић у 34. минуту за Косаницу.

Фк Светлост: Стаменковић 6, Вучковић 6,5, (од 84. Ђорђевић – ) Ћирић 6,5, Павловић 6,5 ( од 71. Милић – ) Тонић (к) 6,5, Марјановић 7,5, Антанасковић 6.5, Малетић 7, Вукадиновић 6,5, (од 55. Петровић 6) Бабовић 6,5, Ранђеловић 6,5

Фк Косаница: Шејић 6,5, Агатоновић 7, Ђорђевић 6, Милићевић 6,5, Ђинђић 6, Топаловић 6,5, Цветковић 8 (од 66. Лазаревић – ), Милић 6,5, Станковић 6,5, Петровић 7, Марковић 6,5.

Играч утакмице: Стефан Цветковић 8 (Фк Косаница)

У мечу 11. кола Зоне Југ, пред празним трибинама стадиона у Орљану, домаћи фудбалери Светлости су поражени од Косанице резултатом 0:2 Током свих 90. минута игре Светлост је нападала и борила се, али није умела да да гол. Две озбиљне прилике пропустио је капитен домаћих Тонић, који је могао да буде херој данашње утакмице. После прве промашене прилике у 10. минуту меча, гости су казнили промашај домаћих преко хитроногог Стефана Цветковића, који је на једну дугу лопту Агатоновића одлично одреаговао, и није му било тешко да матира неодлучног Стаменковића који данас није био на висини задатка. Други гол гости постижу у 34. минуту и поново поклон гол домаћих који губе лопту на средини терена а искусни Петровић, уместо да шутне он центрира а слабом реакцијом Стаменковића лопта је завршила у мрежи. Све после тога било је у знаку екипе са зачеља, међутим још једном се показало да Бадњевчани имају лимитиране голгетерске аршине. Покушао је Јовановић изменама да промени ток утакмице, и уласком Милића унета је живост у редовима домаћина, међутим данас су заказали офанзивци те је остало 0:2 за госте. Треба напоменути да је најубојитије оружје гостију, нападача Велимира Станковића који је постигао ове сезоне на 10 утакмица 13 голова, неутралисао 18-годишњи Алекса Марјановић, који је данас био најбољи актер у домаћој екипи.
Поред њега код домаћина треба поменути и борбеност Малетића на средини терена, као и целе екипе уосталом, која је нажалост поново успела да савлада сама себе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *