Бадњевац ”прокоцкао” победу

ОРЉАНЕ – Стадион: Св. Јован (ОРЉАНЕ) Гледалаца: 100 Судија: Јорданка Денчић (Врање) 6. Жути картони: Марјановић, Максовић, Ранђеловић, Малетић, Павловић (Фк Светлост) Милошевић, Митић, Маринковић, Стевановић, Стојилковић (Фк Чекмин) Црвени картон: Маринковић (Фк Чекмин) у 80. минуту. Стрелци: Вукадиновић у 30. минуту за Светлост, Милошевић у 85, Стојилковић у 90. минуту за Чекмин.

ФК Светлост: Стаменковић 7, Марјановић 6 ( од 25. Ћирић 6,5) Антанасковић 6,5, Павловић 6,5, Тонић 6,5, Стевановић 7, Бабовић 6,5, Максовић 7, Вукадиновић 7,5, Малетић 6,5, (од 70. Милић – ) Ранђеловић 6,5.

Фк Чекмин: К. Илић 6,5, П. Илић 6,5, Маринковић 6, Стевановић 6,5, Здравковић 6,5 (од 65 Станисављевић 6,5), Милошевић 6, Крстић 6 (од 46. Стојилковић 7,5) , Димитријевић 7, Станковић 6,5, Митић 6,5 ( од 65. Н. Крстић 6,5), Милошевић 8.

Играч утакмице:  Драган Милошевић (Фк Чекмин) 8.

Данашњи меч за Бадњевчане је кренуо одлично, од самог старта видела се теренска иницијатива и надмоћ код домаћина, стваране су шансе, а у уводних пола сата Ранђеловић је пропустио две прилике за гол. Оно што је пропустио центарфор домаћина, у гол је претворио 19- годишње вихорно крило Бадњевчана Никола Вукадиновић који је после грешке штопера гостију био сигуран егзекутор у 30. минуту.
До краја првог дела Бадњевац је држао утакмицу у “својим ногама“. Међутим, ново полувреме и стара бољка екипе из општине Житорађа, показала се и данас као главни проблем екипи Светлости. Нестрпљење у појединим тренуцима, жеља да сви постигну погодак, и тотална деконцетрација везног реда и одбране од 70. минута испречила се испред прва три бода Бадњевчана.
Гости, који су данас далеко зрелије играли у пресудним тренуцима меча су прво преко искусног Милошевића, ремек делом из слободног ударца изједначили на 1:1 а онда у 90. минуту после једне полуконтре и нападачког излета штопера домаћих, преко резервисте Стојилковића дошли до целог плена, и отишли задовољнији кући.
Стиче се утисак да су гости заслужено славили, јер су казнили све оно што је Светлост пропустила, Вукадиновић је могао да стави тачку на меч у 64. минуту када је на центаршут Бабовића шутирао за мало непрецизно. Онда је кренула тотална канонада домаћина, и играчи су уместо да играју фудбал више водили рачуна шта ће добацити главном арбитру данашњег меча.
Руку на срце, судијска тројка у саставу Денчић, Михајловић, Андрејевић је данас била склона грешкама на рачун обеју екипа, и стиче се утисак да су они данас били најлошији играчи на терену, недорасли суђењу у зонашком рангу.

Нешто ће морати да се мења у редовима новајлијие у Зони уколико се жели да се обезбеди прекопотребан опстанак, кога судећи по уводним мечевима нема на видику.

У следећем колу Бадњевац гостује фењерашу Бобишту, тражећи шансу за искупљење.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *