Анастасија Бранковић још једна певачка нада југа Србије

Анастасија Сташа Бранковић је деветнаестогодишња Дољевчанка која већ трећу годину за редом тражи своје место под естрадним небом Србије такмичећи се у Звездама гранда. Имало смо прилике да је претходне суботе гледамо у другом кругу Звезда гранда где је нажалост завршила учешће. Анастасија нам је у разговору открила ствари које до сада о њој нису биле познате.
Како нам открива певањем је почела да се бави пре 3 године и да је први пут запевала на њеној матурској вечери, раме уз раме са њеном колегеницом и јужњакињом Александром Младеновић.
– Почела сам да певам пре три године, а таленат сам показивала од малих ногу и одувек сам знала да ћу  бити певачица.
Анастасија у Звездама гранда најчешће пева песме Светлане Цеце Ражнатовић и Александре Младеновић, знајући да су у питању њене ”комшинице” и колегенице из Житорађе, ми смо Анастасију упитали да ли њен одабир песама има везе са том ”јужном пругом” или је нешто друго у питању.
–  Волим певати њихове песме, јер ми то лежи много.  Александру сам упознала на мојој матури на крају осмог разреда, а тада сам први пут узела микрофон и заједно са њом отпевала Цецину песму (Громе мој). Превелика ми је жеља да једног дана упознам Цецу која ми је певачки узор, и сигурна сам да ће тај дан доћи. 
Анастасија каже да би волела да једног дана има каријеру попут Цеце јер је за њу то најбоља певачица. И открива да најчешће ужива у Цециним песмама, мада битан фактор у одаберу музике је и расположење. Кроз разговор осврнули смо се и на њен недавни наступ у Звездама гранда за који нам је Анастасија рекла:
 – Са мојим наступом сам презадовољна! Искрено, по мом мишљењу, овај и претходни наступ су моје најбољи наступи. – а затим се осврнула и на подршку фанова и позитивне коментаре којих је небројено много после суботњег наступа.
– Они су били са мном од прве сезоне, њихова подршка за мене је дивна , али морам признати да су углавном жене, девојке и девочице! И то је оно што ме још више одушевљава.
Такође, открила нам је да без обзира на испадање ћемо имати прилике да је и следеће године гледамо на малим екранима, и каже да су јој највећа подршка у томе породица и дечко.
– Мој животни мото је никад пораз само лекција. Тако да ћу свакако отићи на аудицију следеће године па ћемо видети.
Питање које је неизоставно када се прича о младој Дољевчанки јесте питање о њеном физичком изгледу, на шта нам Бранковићева одговара.
Обожавам свој изглед и ништа не бих за сада мењала. Али никад се не зна.
За енергију коју показује на сцени заслужни су како нам каже људи који је окружују, а напомиње да је највише нервирају лажљиви и сујетни људи.
– Мрзим сујетне и лажљиве људе. А волим искрене и позитивне и на сву срећу окружена сам таквим људима, јер сам ове који ме нервирају на време елиминисала из свог живота.
Судећи по коментарима жирија, а нарочито Јелене Карлеуше, Анастасију очекује каријера попут њених славних колегеница са југа Србије, а до тада предстоји јој најмање још једна година такмичења и много уложеног напора и труда како би остварила свој највећи циљ. Да постане још једна певачка звезда из Јужне Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *