ТУРНИР У ЖИТОРАЂИ У ПУНОМ ЈЕКУ: Фудбалске легенде Житорађе обележиле пето вече

Летњи турнир у малом фудбалу у Житорађи тренутно је у пуном јеку, и већ пету ноћ заредом играју се утакмице групне фазе. Вечерас су на програму била два меча, а у оба је виђен велики број голова као и лепих шанси. Публика је међутим, међу екипама имала своје љубимце а то су ветерани ФК ЖИТОРАЂА.

Често оспоравана теза, она о форми и класи, се милион пута до сада показала тачном. Тако је било и вечерас у Житорађи, на петој вечери летњег турнира. Екипа ФК Житорађа коју чине: Радован Костић (55), Срђан Крстић (50), Горан Петровић (47), Марјан Петернел (42) и Саша Ђорђевић (41) и 18- годишњи голман Ђорђевић, савладала је екипу ”ЛОКОМОТИВА” резултатом 4:3.
Имена која су годинама бранила боје ФК Житорађа, и нису непознаница ниједном љубитељу фудбала у овом крају, су и вечерас показала да још увек нису заборавили како се игра најважнија споредна ствар на свету.
Без обзира што су младост и снага били на страни поражене екипе, искуство и фудбалско лукавство су били уз екипу ФК Житорађа.
Повели су голом Ђорђевића, затим се у стрелце уписао Крстић, трећи гол је ремек дело Петровића, да би тачку на и ставио Петернел. На крају заслужене овације за локалне легенде најмасовнијег спорта, који су још једном бар на трен подсетили све Житорађане на своје славне дане.

У другом мечу екипа РК Житорађа поражена је од екипе Кенац Пејковац резултатом 4:0.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *