Треће вече у Житорађи, у знаку лепог футсала!

фото: Н. Тонић/ ФОТО : PRESS COMPANY

Треће вече Светосавског турнира је било најатрактвније до сада. Трибине су биле знатно испуњеније него претходних дана а квалитет фудбала у многоме одскакао од прошлих мечева. Оно што је било карактеристично за ово вече јесте да су у сва три меча учествовали прекаљени и доказани Српсколигашки играчи и наши интернационалци.
У првом мечу за екипу Керамика Топлица су играли Стефан Перић, Дејан Стаменковић и Александар Мишић. Без обзира што су били фаворити на папиру, на терену се то није видело. Екипа Долапа је била стрпљивија и тактички педантна и на крају су славили резултатом 3:2. Треба поменути други гол који је постигла екипа Керамика Топлица, соло продор Стаменковића и оставља на тацни лопту Перићу који се сналази у гужви и постиже погодак.
Други меч између екипа Ал Вики Пуковац и Лопатом на багер био је најефикаснији, победила је екипа из Пуковца резултатом 12:1! Утакмица је протекла у знаку прекаљених фудбалских лисаца Александра Трајковића и Небојше Станковића, сада наших интернационалаца, а некада ведете Житорађе у Српској лиги. И трећи меч, можда тактички и најтежи између екипа Ђакус и КМФ Житорађа, славили су Житорађани резултатом 1:0. А тас на ваги који је превагнуо у корист момака из Житорађе био је голман Филип Митровић који је вечерас спустио ролетну и буквално није дао противницима да се понадају да могу до изједначења. Прво полувреме је протекло у опипавања пулса обеју екипа, а у другом Житорађа је кренула конкретније и голом још једног српсколигаша Николе Тодоровића славила резултатом 1:0.
Квалитет фудбала из дана у дан расте, као и посећеност публике. Турнир је тек почео, што значи да за мештане Житорађе, праве фудбалске посластице тек следе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *