Извођач радова и даље не завршава започети посао у Дољевцу

Сајт НБС на дан 25.01.2018 год.

Јагодинска фирма “Спас” која је још крајем децембра требало да заврши посао око постављања уличне расвете у главној улици у Дољевцу и даље се не појављује на месту где би требао да одради свој посао. Наша редакција је крајем прошле недеље контактирала Ивана Савића из фирме “Спас” , који је том приликом обећао да ће радове завршити за 7 дана. Као главни разлог кашњења је навео ниске температуре, на којима његови радници нису у могућности да повезују инсталације. После истека седмодневног рока који је сам себи дао, ми смо га поново контактирали и добили одговор да    ће посао бити завршен до петка, односно до сутра. Као разлог кашњења Савић је поново навео  ниске температуре. На нашу констатацију да ниских температура има само у јутарњим сатима, Савић није дао конкретан одговор.

Оно што још боде  очи, како каже Бојан Благојевић из МЗ Дољевац, је то што поред тротоара, на месту где су радови започети, па обустављени, сада вире шипке намењене за стубове, а  које могу угрозити безбедност и пешака и возача.

Иначе фирма “Спас” је пре недељу дана претрагом на сајту НБС имала блокаду рачуна од око 316.000 динара, али сада је та блокада повећана скоро дупло и износи, на дашњи дан , 667.601,00 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *