ТРАДИЦИЈА НАСТАВЉЕНА: Светосавски турнир по трећи пут у Житорађи

ФОТО: Канцеларија за младе Житорађа – прив. архив.

Житорађа – Сада већ традиционални ”Светосавски турнир” у малом фудбалу у Житорађи, који ће се као и претходне две године одигравати у Спортској хали у Житорађи, почеће 17.01.2020. године.
Као и претходна два пута организатор овог турнира биће Канцеларија за младе и Спортски савез општине Житорађа. Котизација по екипи износиће 5.000 динара а екипе се могу пријавити до 16.01.2020. на следеће бројеве телефона:
060 – 32 38 530 као и на број 063 – 296 584.
Милан Стошић координатор КЗМ Житорађа, за Добричке је изјавио: Ево трећу годину заредом организујемо Светосавски турнир у малом фудбалу. Као и претходних година и ове очекујемо добар одзив екипа јер је ово у овом региону једини зимски турнир. Оно што ћемо моћи да понудимо нашој публици јесте пре свега добар фудбал. Очекујемо да што се тиче посећености ове године дигнемо лествицу на неки степеник изнад јер смо показали у претходне две године да је сваки наредни турнир пропраћен све већим интересовањем.
Позивам све љубитеље малог фудбала да пријаве своје екипе и уживају у чарима популарног ”петопарца”.  – рекао је Стошић.

Подсетимо, турнир почиње 17. јануара а право учешћа могуће је само у сениорској конкуренцији. Најбоље очекују богате награде у износу од 70.000, 30.000 и 15.000 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *