Општина Житорађа даривала пакетиће за најмлађе

Предшколска установа „Прва радост“ из Житорађе данас је традиционално уз дечију представу поделила новогодишње пакетиће и то деци која похађају ову установу, али и деци чији су родитељи примаоци социјалне помоћи, као и деци са посебним потребама. Директор установе Срђан Пиловић је рекао да се подела пакетића  одржава сваке године, а да је ове године уз помоћ локалне самоуправе обезбеђено око 500 пакетића.

Присутној деци и родитељима у сали Дома културе у Житорађи обратио се председник општине Иван Станојевић, који је истакао да му је драго што је био у ситуацији да обезбеди пакетиће за најмлађе са подручја општине Житорађа. Такође, Станојевић је пожелео срећне празнике и обавестио све присутне да ће  наредне године сва присутна дечица моћи да уживају у чарима комплекса базена који се ускоро завршава.

Иначе, нешто касније председник Иван Станојевић је примио и децу са посебним потребама и том приликом уручио новогодишње пакетиће.

Иначе нешто касније председник Иван Станојевић је примио и децу са посебним потребама и том приликом уручио новогодишње пакетиће.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *