ТОП СТАР школа фудбала од скоро и у Пуковцу!

ШАРЛИНАЦ / ПУКОВАЦ – Некадашњи талентовани омладинац Радничког из Ниша, а затим играч Дубочице, Озрена, Балканског, Дунава из Прахова, Житорађа, Пуковца и Орљана и доскорашњи стратег Малошишта, Миљан Николић, већ скоро годину дана широм општине Дољевац води бригу о најталентованијим клинцима дољевачког краја. Свој клуб “ТОП СТАР“ основао је у родном Шарлинцу, а затим је капацитете проширио и на остала места у општини Дољевац. Те тако ТОП СТАРОВЦИ од 6 до 14 година вредно раде у Малошишту, Шарлинцу, Дољевцу, и од скоро Пуковцу, а како каже Николић у школица тренутно броји око 70-ак клинаца, а верује да ће бројка бити још већа у скоријем периоду.

Николић, Митровић и Трајковић на истом задатку! / фото: Н. Тонић

Циљ нам је да малишанима понудимо све оно што имају у нишким школама фудбала у њиховом родном месту. Да родитељима олакшамо макар то да не морају да плаћају пут и растеретимо их додатних трошкова. Деци нудимо превасходно квалитетан рад, са лиценцираним тренерима, и добрим педагозима а уз то реномираним фудбалерима. Са децом поред мене, радиће и бивши интернационалац из Пуковца, Александар Трајковић који води групу из Пуковца, као и Данијел Стошић који ради у Дољевцу. А моја маленкост радиће са малишанима у Шарлинцу и Малошишту. На све четири локације ради се по истом систему, са циљем оспособљавања деце у техничко-тактичком делу и психо-физичком делу. – истиче Николић.
Велику захвалност за подршку у раду дугујемо и Милошу Митровићу председнику Нишавског савеза, Далибору Дачи Митровићу легенди српског фудбала као и председнику општине Дољевац Горану Љубићу.
Поред здравог фудбалског одгоја малишана из Дољевачког краја, крајњи циљ биће нам да фудбалском свету понудимо неког новог Андрију Живковића, Николу и Душана Стевановића, Николу Стојиљковића, Илију Стојанчића… и друге. Који су пореклом из Дољевца а стасавали су фудбалски у Нишу. Ми смо ту да тај тренд променимо, и да деца из Дољевца, Пуковца и Малошишта иду директно пут Звезде, Партизана, Чукаричког.. Наравно, то изискује велики рад и залагање, али ми смо на то спремни. – објашњава амбициозни Николић. Такође, како додаје, напредак детета прати се на сваких сваких 3 и 6 месеци.

Све додатне информације заинтересовани могу добити на број телефона 065/88 14 328.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *