Бадњевчани скупо продали кожу!

МЕДВЕЂАСтадион: Стадион Фк Јабланица (Медвеђа) Гледалаца:Судија: Јован Алексић 6 (Врање) Жути картони: Рајчевић, Палевић, Костић (Јабланица) Стевановић, Николић, Крстић, Ћирић (Светлост) Стрелци: Палевић 88. за Медвеђу, Перовић у 90+3 за Светлост

ЈАБЛАНИЦА: Јевтић 6, Митић 5, Ибраимовић 6,5, Јанковић 6,5, Јовић 7, Рајчевић 6, Ивановић 6, Заими – (Филиповић 6,5) , Савић 7, Палевић 6,5 (Михајловић – ), Марковић 7 (Костић – )

СВЕТЛОСТ: А. Илић 6,5,  М. Илић 6,5 ( Ћирић – ) Стевановић 6,5, Перовић 7,5, Тонић 6,5, Николић 7, Станојевић 6,5 (Д. Илић – ), Крстић 7, Раимовић 6,5, Малетић 7, Марјановић 6,5.

Играч утакмице: Василије ПЕРОВИЋ (ФК СВЕТЛОСТ) 7,5

У не тако лепој фудбалској представи на стадиону у Медвеђи, на крају су на равне части плен поделили гости и домаћи. Главни актер дана је био главни арбитар из Врања Јован Алексић. Често са конфузним одлукама, на штету обеју екипа уносио је тензију и непотребне чарке које су поквариле целокупан утисак о мечу. У сам меч домаћини су ушли мотивисанији, али је стратег гостију Станковић добро спремио своје пулене за фудбалску симултанку и у константном надмудривању са домаћинима, гости из Бадњевца одлазе задовољнији кући. У првом делу бележе се две шансе домаћих, као и једна шанса гостију, међутим у сва три наврата голгетери заказују и резултат на семафору остаје 0:0. Други део је жустри и борбенији и са више борбе на средини терена, која траје до 85. минута када крећу да се догађају прва већа узбуђења. Гости у 88. минуту долазе до дуго очеваног вођства, када за игру расположени Марковић ”погађа” Палевића који је био највиши у скоку и доводи Јабланицу у повољнију позицију. Међутим, екипа Светлости се није предала већ је у завршним минутима кренула још јаче да напада, а награда зато долази у виду поготка. Са удаљености од око 35 метара Крстић је распалио по лопти, голман Јевтић смушено реаговао а у целој гужви најбоље се снашао штопер гостију Василије Перовић и у стилу расних голгетера пребацује лопту преко немоћног Јевтића за тоталну еуфорију у Медвеђи. Треба истаћи, да је поред поготка Перовић обележио данашњим сусрет, и да је са правом најбољи играч данашње утакмице. У наредном колу Јабланица гостује екипи Добрича у Пејковцу, а Светлост дочекује фењераша Грацко.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *