ПРЕДРАГ КРИВОКАПИЋ ПОНОВО У НИКАД НИЈЕ КАСНО: ”Подршка мојих Житорађана говори да сам оправдао очекивања”

ЖИТОРАЂА – Предраг Кривокапић (68) међу својим мештанима у Житорађи, познатији као ”Лиле” је већ у првим јануарским данима, и појављивањем у телевизијском формату ”Никад није касно” освојио срца публике и изненадио позитивно све интерпретацијом песме ”Комшиница” легенде народне музике Предрага Гојковића – Цунета. Сутра од 21 час на телевизији ПРВА, Предраг се поново појављује у емисији у другом кругу, а он ће певати као пети такмичар по реду.
Иначе, од Предрага сутра слушамо како у његовом извођењу звучи песма ”Гина” Мирослава Илића, а затим и као звучи дуетска нумера ”Где си да си мој голубе”. Популарни Лиле, каже да је већ првим појављивањем испунио своје снове, а да му свако наредно само причињава још веће задовољство, поготово јер интересовање његових Житорађана за његове наступе расте из дана у дан.
Моје певање није било непознаница мојим мештанима пре појављивања у емисији. А то што ме после емисије срећу, распитују се, дају похвале говори у прилог томе да их нисам обрукао као ни себе, и да сам оправдао очекивања свих. – са благим осмехом на лицу нам објашњава Лиле.
Кривокапић, је у првом кругу добио похвале жирија у коме су поред Саше Милошевића – Марета, биле и чланице популарне групе ”Hurricane” , што је резултирало директним проласком у други круг.
Желео бих свима да се захвалим на подршци коју ми пружају, значи ми као и сваком човеку. И додао бих да ми је ово појављивање у емисији донело нека нова пријатељства, која ћу, сигуран сам, неговати и по завршетку емисије. – кратак је био Предраг Лиле Кривокапић у изјави за Добричке интернет новине.
Екипа Добричких интернет новина позива све своје читаоце, као и мештане општине Житорађа, али и свих околних места сутра од 21 сат прате емисију Никад није касно и пруже подршку Предрагу Лилету Кривокапићу. А да се подсетимо како је изгледао први његов наступ и како је публика реаговала на ”Комшиницу враголанку” у извођењу Предрага Кривокапића.

НАСЛОВНА ФОТОГРАФИЈА: Гранд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *