Еко Копријан сутра додељује признања за најуређенија дворишта

Медаље најбољима, а захвалнице свим учесницима надметања за најуредјеније двориште у организацији Еколошког удружења Еко Копријан биће уручене сутра у згради СО Дољевац. Еко Копријан, с циљем скретања пажње шире јавности на значај очувања средине у којој живимо, покренуло је летос ову занимљиву акцију, у којој је учествовало тридесетак заинтересованих, а награде ће бити додељене у четири категорије.

За најуредјеније домаћинство биће наградјени Зорица Јовановић из Малошишта, Мирјана и Драган Станковић из Дољевца, као и Драган Жвковић из Малошишта. Најуредјеније црквено двориште је према мишљењу организатора оно у Ћурлини, затим кочанско, као и црквено двориште у Пуковцу.  Подрум Живковић из Малошишта има најуређенији простор у категорији привредника, као и расадник Драгослава Николића из Чапљинца и предузеће Ивана и Соње Цветковић из Пуковца, док су најуређенији угоститељски објекти Мали рај у насељу 21. мај, Катун у подножњу седњевековног града Копријана и ресторан Марић у Орљану.

За прва три места у свим категоријама, према речима Радивоја Митровића из удружења Еко Копријан обезбеђене су медаље, а за све учеснике захвалнице.

Циљ им је, додаје, да ова акција постане традиционална и да се сваке године шири круг интересената.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *