Други дан Светосавског турнира – резиме

 

Другог дана Светосавског турнира у Житорађи публика је имала прилике да гледа много атрактивније и ефикасније мечеве него претходне вечери.
Играле су се три утакмице а укупно је постигнуто 22 поготка. Вече су отвориле екипе ”Империа” Глашинац и ”10. Фебруар” из Шаиновца у том мечу славила је екипа из Глашинца резултатом 6:3, а публика на трибинама је имала прилике да ужива у једном лепом фудбалу. Затим су на терен изашле екипе ”Декси” Речица и ”Буцко” Дреновац, екипу из Речице сачињавали су младићи од 16-18 година, док су за противника имали знатно искуснију и уигранију екипу.Голобради младићи су кренули нападачки од самог старта створили су пар шанси и полушанси, али су Дреновчани били конкретнији и из два контранапада постигли два поготка и на полувреме отишли са резултатом 2:0. Друго полувреме су одмах отворили голом и повећали своју предност на 3:0 и касније славили убедљиво резултатом 7:1. Ову утакмицу са правом можемо апострофирати као меч вечери, јер је виђено највише атрактивних потеза на обе стране.
У последњој утакмици која је почела у 21:00 снаге су одмериле екипе ”Реал” Јасеница и Вољчинац ”2”, бољи су били момци из Вољчинца и славили резултатом 1:4.
Вечерас публику у Житорађи очекују три нова меча, између екипа:

 

фото: Н.Тонић/добричке

Н. Тонић/ Добричке

Керамика Топлица- Долап Прокупље, А1 Вики Пуковац – Лопатом на багер и трећи меч ће играти екипа КМФ Задругар против екипе Ђакус.
И вечерас све мештане Житорађе очекује леп фудбал, а програм почиње од 19:00 у Спортској хали у Житорађи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *