АЛЕКСАНДРА МЛАДЕНОВИЋ: Недостаје ми мамина кухиња, једва чекам наступ у Житорађи!

Млада певачица Александра Младеновић, једна од најактивнијх и најатрактивнијих младих естрадних уметница у земљи, поред свог густог распореда који је попуњен месецима унапред, нашла је времена да одговори на питања наших новинара и да нашим читаоцима открије неке ствари које досад о њој нисте знали.
Имајући у виду да нема баш пуно слободног времена занимало нас је, колико често посећује своју родну Житорађу, и шта јој највише недостаје одатле.

Трудим се да долазим чешће и да слободно време проводим кући са породицом и са братаницом. Највише ми недостаје мамина кухиња и наравно цела моја породица. – искрена је Александра.

Младеновићева је редак примерак младе певачице која од почетка своје каријере ниже хит за хитом. Последња песма ”Јача сам од тебе” осваја срца публике свуда где наступа Александра. Наша саговорница нам је великодушно открила шта нас следеће очекује из ”музичке кухиње” Александре Младеновић, и када ћемо моћи да чујемо њен албум првенац.

Следеће што припремам и што ће сви моћи ускоро да чују је једна јако емотивна балада. – и додаје: Албум ће бити ако Бог да до септембра али ћу до тада избацивати песму по песму. – објашњава млада певачица.

Енормну популарност коју поседује Александра не види као привилегију, те тако сваки тренутак користи за одмор и открива ко је њена специјална особа с којом најбрже ”пуни батерије” после бројних наступа.

Трудим се колико могу да после наступа одмарам и да будем у тишини и миру. Али дефинитивно ми највише даје снаге моја братаница Уна и људи који долазе на моје наступе који поштују и воле моју музику.

Фото: инстаграм

За највећи терет своје популарности истиче једну ствар, а каже нам и да ту исту популарност не користи зарад неких привилегија.

Терет је зато што више немам своју приватност, а што се привилегије тиче ја се сама трудим да не користим своју популарност зарад неких привилeгија. – каже нам Младеновићева.

Александра је за нове такмичаре Звезда Гранда синоним за упорност, с обзиром да се такмичила неколико година док није нашла своју звезду на естрадном небу. Занимало нас је њено мишљење везано за такмичење, али и оно кључно, ко би био њен ментор да се сада такмичи?

Мислим да је сада такмичарима лакше јер имају менторе и не размишљају о песмама док смо ми о свему морали да мислимо. и додаје: Ментор би ми била Марија Шерифовић или Ана Бекута. Наравно не умањујем вредност ни осталим члановима жирија али просто некако мислим и сматрам да би оне мене одлично спремале за такмичење.

Иако смо скоро видели и чули како изгледају неке песме Александриних старијих и искуснијих колегеница, у њеној интрепретацији, млада певачица за наш портал открива да у скорије време нећемо чути ниједан њен кавер. Али зато каже да можда постоји могућност да је њени сународници у Житорађи ускоро чују у њеном родном месту.

Ја једва чекам неки наступ у Житорађи, а можда и организујемо на лето неки концерт.

За све њене млађе колеге који тек крче свој пут на естради певачица има јасну поруку како бити успешан.

Бити свој, са ставом великом жељом и великим стрпљењем. – завршава наш разговор, Александра Младеновић.

На њеним фановима је да стрпљиво сачекају неки нови Александрин хит, и најављени албум првенац у септембру.

(dobricke.com / kurir.rs )
Н. Тонић

Фото: Александра Младеновић инстаграм

2 коментара

  1. A koliko će koštati to “jedva čeka”, obzirom na to da je prošle godine tražila 3.000 € za nastup na Kulturnom letu? Toliko o patriotizmu, povratku korenima i poštovanju prema opštini koja je finansirala odlaske njenih navijača na nastupe dok je takmičenje trajalo.
    Lep pozdrav

    1. Opstina finansirala parama gradjana odlazak navijaca u Zvezde Granda?? Pa svaka cast onda, to vam je bas za “pohvalu”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *