Рукометашице наставиле победнички низ, убедљивом победом

После победе над лидером првенства Ђердапом, екипа Владе Антанасковића гостовала је ни мало угодној екипи Јагодина 2. Јагодина је важила за фаворита у мечу, али Антанасковић је још једном показао зашто је најбољи тренер Житорађе неколико година уназад, и један од најбољих на југу Србије. Изванредном тактиком успео је да сломи отпор фаворизоване екипе Јагодине и да победи са 24:30. У том мечу највише су се истакле Сања и Јелена Стаменковић са по 7 погодака.
Јуче је у заосталом мечу Житорађа на свом терену убедљиво савладала екипу Власотинца. Казнена експедиција у виду играчица Жрк Житорађа, демолирала је нејаке Власотинчанке већ на полувремену када је резултат после пола сата игре био 21:6 !
У другом делу екипа Житорађе наставља у истом ритму за коначних, 41:16, и нову убедљиву победу Житорађе. Влада Антанасковић стратег Житорађе изјавио је кратко за Добричке: После тешког меча у Јагодини где смо играли против феноменалне екипе Јагодина 2, дошао нам је у госте мало лакши, али ни мало наиван противник, добро смо отворили меч, задржали висок ниво одбране који је у нападу крунисан одличном реализацијом што се види по резултату. Честитао бих својим играчицама, и идемо даље ово је већ иза нас, окрећемо се следећем противнику и новим изазовима. – изјавио је Антанасковић.

Против Власотинца најефикаснија је била Соња Симоновић са 13 погодака, док је за играча меча проглашена Марија Глигоријевић чувар мреже Жрк Житорађа, код гошћи најбоља је била Сандра Петковић са 8 голова. Житорађанке сада деле 2. место са екипом Радана из Лебана са 26 бодова, и 5 бодова мање од екипе Ђердапа, али и утакмицом мање од екипе из Кладова.
У следећем колу у Житорађу долази екипа Наисе 2.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *