Чувена флоскула да је неки фудбалер ” у зрелим играчким годинама” обично са собом носи конотацију да је тај играч водећи у својој екипи и један од најбољих у лиги у којој игра. По тим стандардима онда слободно можемо рећи да је Александар Петровић у зрелим играчким годинама. Уз то и оцене од извештача са утакмица Заплањца, говоре да је Александар један од најбољих појединаца тима са просечном оценом 7 у овој полу-сезони. Петровићеве игре нису прошле не запажено те је 26-годишњи штопер из Вољчинца, запао у радар два прволигаша и једног суперлигашког клуба. Како и сам фудбалер каже, за сада не би хтео да још ништа открива, док све не буде било коначно.
Интересовање постоји, у почетној фази преговора смо, има интересовања и за Прву и за Супер лигу, али о именима клубова не бих јавно, како то не би утицало на преговоре. – кратко је прокоментарисао Петровић наше питање.

Петровић у дресу Будућности фото: Александар Петровић приватна архива

Иначе, Петровић је омладинац Радничког, а у досадашњој каријери бранио је боје Житорађе у Српској лиги и у Зони, а са Пуковцем играо Српску лигу, добре партије у дресу ”сестрића” препоручиле су га челницима Врањског Динама те је бранио и њихове боје. Међутим, повреда га ја омела да закорачи на суперлигашку сцену па је после повреде облачио дрес Будућности из Поповца и сада Заплањца.
Ове сезоне за Заплањац постигао је један погодак у пријатељским мечевима, а на званичним у пар наврата је ”дрмао” пречку, што говори да Александар не уме само да се брани, већ по потреби уме да буде и нападачко решење.
Остаје нам да видимо у наредним данима да ли ће популарни ”Пикси” поново облачити прволигашко или суперлигашко рухо или га ипак до краја сезоне гледамо у Заплањцу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *