Од недавно је у основној школи ”Топлички хероји” у Житорађи кренуо са радом веб-сајт школе, који је настао на идеју самих радника и руководећег особља у овој школи.
Ми смо данас разговарали са директором ове образовне установе Гораном Станојевићем, који нам је рекао зашто је сајт покренут шта ће се све налазити на њему, и шта можемо очекивати још од новитета у школи. Иначе, вреди поменути да је ” ОШ Топлички хероји ” једна од ретких која има свој сајт, и можда једина којој сајт одржавају сами професори.
За покретање сајта у школи идеја је постајала одавно, међутим тај стари сајт школе није ажуриран па је самим тим и застарео, и онда смо дошли на идеју да направимо нови сајт. У изради сајта су радили наставници наше школе, на челу са Дамјаном Коцићем,  поред њега у тиму су и Миљана Стоиљковић, Марија Спасић, Аница Тричковић и пом. др. Бојан Милић.  – каже Станојевић за ”Добричке” и додаје:
На сајту можете наћи буквално све. Од списка запослених, преко свих догађаја који се дешавају у оквиру школе, све активности школе, сви школски акти, разних правилника, календара и сл. А у плану је да у неком наредном периоду буде додато и да свако истурено одељење има своју страницу, где ће бити обавештења о раду те истурене јединице. – објашњава нам Горан Станојевић.
Како поручује први човек школе у Житорађи, ускоро би требало очекивати и увођење електронског дневника као и покретање и увођење оптичког интернета у централној школи.

5 thoughts on “Основна школа добила свој веб сајт”

    1. Poštovani Kkk,
      Nemoj da pričaš napamet i iznosiš netačne podatke javno. Kao prvo skoro polovina škola u Srbiji nema svoje web sajtove, a kao drugo veliki broj školskih sajtova koji postoje se ne ažuriraju, pa samim tim i nisu funkcionalni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *