Од недавно је у основној школи ”Топлички хероји” у Житорађи кренуо са радом веб-сајт школе, који је настао на идеју самих радника и руководећег особља у овој школи.
Ми смо данас разговарали са директором ове образовне установе Гораном Станојевићем, који нам је рекао зашто је сајт покренут шта ће се све налазити на њему, и шта можемо очекивати још од новитета у школи. Иначе, вреди поменути да је ” ОШ Топлички хероји ” једна од ретких која има свој сајт, и можда једина којој сајт одржавају сами професори.
За покретање сајта у школи идеја је постајала одавно, међутим тај стари сајт школе није ажуриран па је самим тим и застарео, и онда смо дошли на идеју да направимо нови сајт. У изради сајта су радили наставници наше школе, на челу са Дамјаном Коцићем,  поред њега у тиму су и Миљана Стоиљковић, Марија Спасић, Аница Тричковић и пом. др. Бојан Милић.  – каже Станојевић за ”Добричке” и додаје:
На сајту можете наћи буквално све. Од списка запослених, преко свих догађаја који се дешавају у оквиру школе, све активности школе, сви школски акти, разних правилника, календара и сл. А у плану је да у неком наредном периоду буде додато и да свако истурено одељење има своју страницу, где ће бити обавештења о раду те истурене јединице. – објашњава нам Горан Станојевић.
Како поручује први човек школе у Житорађи, ускоро би требало очекивати и увођење електронског дневника као и покретање и увођење оптичког интернета у централној школи.

6 thoughts on “Основна школа добила свој веб сајт”

    1. Poštovani Kkk,
      Nemoj da pričaš napamet i iznosiš netačne podatke javno. Kao prvo skoro polovina škola u Srbiji nema svoje web sajtove, a kao drugo veliki broj školskih sajtova koji postoje se ne ažuriraju, pa samim tim i nisu funkcionalni.

    1. Poštovani Nidza,
      sajt je uradjen potpuno besplatno. Znaš prijatelju još uvek ima ljudi koji ne štede ni svoje znanje ni vreme da urade nešto korisno za dobrobit kolektiva u kome rade. Ne merimo baš svi sve novcem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *