Међарац по пети пут изабран за председника општине Дољевац

Данас је одржана конститутивна седница СО Дољевац, а по пети пут узастопно на место председника општине је изабран Горан ЉубићМеђарац. Иначе нови сазив СО Дољевац, после недавних избора  има 33 одборника СНС-а , док по 2 имају СПС и ЈС.  Одборничка група СНС-а је управо предложила за председника Горана Љубића, који је иначе и био први на њиховој изборној листи. Љубић је на тајном гласању добио 33 гласа, и после избора је кратко рекао да ће наставити да ради још боље, и да ће му главни задатак бити довођење општине Дољевац у врх листе по квалитету живота.

За заменика председника је изабран Милош Вукотић, док је по други пут узастопно на месту председника СО Дољевац  изабран Дејан Смиљковић.  Његов заменик ће у овом мандату бити Милош Митровић. За секретара Скупштине је изабрана Слађана Јовановић. Одборници су данас такође тајним гласањем изабрали и чланове општинског Већа а то су:

Саша Кулић и Горица Јовановић из Орљана, Братислав Китановић и Славиша Живковић из Пуковца, Борислав Петковић из Кочана, Саша Гроздановић из Мекиша и Саша Миљковић из Белотинца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *