Леони у Малошишту и Јура у Нишу највероватније раде до четвртка

Према нашим најновијим информацијама фабрика Леони у Малошишту спроводи све неопходне мере заштите радника у погонима. Незванично сазнајемо да ће радници радити до четвртка 26.марта када ће у фирми остати само неопходни административни службеници. За сада није познато до када ће бити обуставе рада. Како смо раније извештавали радници на линији БМW су престали са производњом у петак 20.марта.

Радници погона фабрике Јура у Нишу према незваничним сазнањима радиће до четвртка, 26.марта, а затим ће бити добити десетодневно плаћено одсуство. Како незванично сазнајемо, радницима је већ предочена обустава рада, али се не зна да ли је то због актуелне епидемије вируса короне, због смањења обима посла или пак недостатка репроматеријала.

Радници који раде другу и трећу смену добили су од компаније испуњене дозволе за кретање у време забране кретања  које су датиране од понедељка 23.03. до четвртка 26.марта.

Како смо незванично сазнали радници нишког погона Јуре одмараће до 6.априла. Запослени имају памучне маске за заштиту и рукавице, такође обезбеђена су и средства за дезинфекцију руку, сазнајемо незванично.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *