Караван „Изађи ми на теглу“ стиже у Бучић

Манифестација “Изађи ми на теглу”, највеће такмичење у спремању ајвара биће одржана и у општини Мерошина у насељу Бучић.

Караван „Изађи ми на теглу” путује из града у град одржавајући низ једнодневних манифестација које имају за циљ проналазак најбољег рецепта за ајвар у Србији, а надметање у Бучићу заказано је за суботу 26.август.

Као и сваке године до сада, учесницима су обезбеђени сви услови за надметање, јер организатори каравана обезбеђују комплетно опремљени такмичарски штанд, чувени „Смедеревац“, паприку, дрва, тегле, уље, шећер и со.

Организатори кажу да су прешли целу Србију и упознали сваки ћошак земље и са поносом најављују јубиларни 10. по реду караван Изађи ми на теглу!

  • Још једном крећемо на пут да станемо уз пријатеље и партнере који су са нама од првог дана, да упознамо неке нове људе, да испечемо још много паприке, укрстимо варјаче, крунишемо најбоље и најважније од свега, добро се забавимо јер ове године славимо 10 година највећег гастрономског каравана на Балкану!- додају организатори.

Караван креће ускоро, припремите се, а домаћин Бучић спремно чека са такмичарима титулу најбољег ајвара у Србији.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *