Јовановић најављује поход на нови лични рекорд!

Атлетичар из Житорађе, Срђан ”Пеци” Јовановић у недељу 1. априла ће трчати трку на 21км у Јагодини, односно полумаратон. Полумаратон у Јагодини је један од већих и на њему треба очекивати око 500 такмичара. Јовановић који из трке у трку помера границе, и подиже своје стандарде и ако још увек у припремној фази за сезону најављује поход на нове успехе. Као главни циљ у предстојећој трци истакао је померање личног рекорда који је остварио у Нишу, а подсећамо да је у питању време од 1:24:00.
– Очекујем пре свега квалитетну трку у Јагодини. Радује ме нови изазов и велика конкуренција, самим тим што ће у недељу трчати 500 такмичара довољан показатељ квалитета трке. Циљ ми је у Јагодини да покушам да оборим лични рекорд који сам остварио у Нишу. С обзиром да сам још увек у припремном периоду не знам како ће се то одразити на резултат, али обећавам свим Житорађанима да ћу у недељу дати свој максимум. – изјавио је Јовановић.
Да Срђанови резултати пролазе запажено показује нам и чињеница да ће се Срђан у недељу на стази у Јагодини појавити захваљујући Милошу Петковићу и фирми ”МП-Житорађа” који су покровитељи Срђанове трке.
– Овим путем бих се захвалио дивном човеку Милошу Петковићу и фирми ”МП-Житорађа” који су ми омогућили да одем дан раније у Јагодину, како бих се што боље припремио за трку. – рекао је Јовановић.

Редакција Добричких интернет новина жели Срђану Јовановићу још један запажен резултат у недељу.

1 коментар

  1. NAJVEĆI IZAZOV JE POBEDITI SEBE. TREBALO BI DA I ZA TO DAJU MEDALJE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *