ФК СВЕТЛОСТ СКЛАПА КОЦКИЦЕ: Николић и Крстић нови тићи у јату Ивана Јовановића

БАДЊЕВАЦ / ЖИТОРАЂА – Управа Фк Светлости из Бадњевца, ради пуном паром на ојачању играчког кадра пред почетак припрема и наставак другог дела сезоне у Зони Југ. Како је потврђено из управе клуба Ивану Јовановићу ће се првим данима фебруара, за када је планиран почетак припрема, на располагање ставити и искусни двојац који долази из Фк Морава Житковац, Дарио Николић (29) и Дејан Крстић (29).
Обојица поменутих играју на све три позиције у централном делу везног реда, али најбољи су на позицијама креативаца

Дејан Крстић бр 8 / фото: прив. архива

Саша Станковић, први човек Светлости је изјавио: Радимо пуном паром на склапању једне респектабилне екипе каква ће бити Фк Светлост у другом делу. Појачања доводимо плански, у договору са шефом струке Јовановићем и верујем да ће придошлице Николић и Крстић оправдати очекивања, и својим искуством помоћи у борби за опстанак. – изјавио је председник Фк Светлости Саша Станковић.

Дарио Николић бр 14 / фото: прив архива

Иначе, Николић је дете нишког Синђелића у којем је одиграо три сезоне, а поред њиховог носио је и дрес: Јастрепца из Ниша, Младости из Медошевца,ФК Лужница ,ОФК Ниша и последњи у низу ФК Морава.
Његов колега у вези Дејан Крстић играо је за: Фк Раднички Ниш, Офк ниш, Фк Тимок, Фк Балкански, Фк Озрен, Фк Лужница, Фк Заплањац , Фк Цар Константин и Фк Морава из Житковца.

Станковић је потврдио да за његов клуб прелазни рок још увек траје и да ће се  Бадњевчани још појачавати, али и да ће бити одлазака тј. потврђено нам је да су клуб напустили Стефан Стојановић, Александар Илић и Дарко Вучковић играчи из задње линије тима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *