АРСИЋЕВА МАЈСТОРИЈА ОЧАРАЛА СВЕ: Светлост предвођена Арсићем стигла поново до врха

ПУКОВАЦ – СТАДИОН: Прле (Пуковац) СУДИЈА: Немања Арсић (Лесковац) 7 ГЛЕДАЛАЦА: 150 ЖУТИ КАРТОНИ: Перовић, Тонић, У. Јовановић, Арсић (ФК Светлост) Рамадани, Исени, В. Зећири, Шаћири, Тусуни, Радамадни, Ебиби (КФ Терноци) ЦРВЕНИ КАРТОН: Тусуни (КФ Терноци) у 80. минуту СТРЕЛЦИ: Марјановић у 5, Арсић у 9, Перовић у 37 и Рамизи у 77. (АГ) минуте за Светлост.

СВЕТЛОСТ: Илић 8,  Л. Јовановић 7, Стошић 6 (Ћирић 6) , Перовић 7, Тонић 6,5, Стојковић 7,5 Младеновић 7,5 У. Јовановић 8, Марјановић 7 (Павловић 6), Митић 6,5 (Величковић – ), Арсић 8.

КФ ТЕРНОЦИ: В. Рамадани 5, Исени 6 (Г. Зећири 5) , Асани 6,5, Јусуфи 7, В. Зећири 6 (Ебиби – ), Синани 5,5 (А. Рамадани -), Јунузи 5,5, Шаћири 5,5, Фетахи 5,5 (Бајрами 5), Алиу 5,5 (Рамизи 5), Тусуни 5

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Марко Арсић 8 (ФК Светлост)

Данашњи меч донео је све елементе које једна фудбалска игра треба да поседује. Борбу, елан, мајсторство, голове, чарке.. Светлост је била доминантна током већег дела меча и на крају заслужено крунисала такву партију победом. Госте из Великог Трновца је начео ветеран Марјановић када је са 20 метара погодио саме рашље Рамадинијевог гола. У 9. минуту смо већ видели потез меча, Марко Арсић је примио лопту негде на средини повукао је напред и опалио са преко 35 метара по њој, а голман гостију ју је само испратио погледом. Онда су се разиграли и гости али је све наде гостију распршио Перовић када је у 37. минуту пресекао додавање голмана гостију и матирао га за 3:0 на полувремену. Други део донео је више чарки. Нервозни гости почели су да негодују на сваку судијску одлуку, и полако је кренула нервоза да се увлачи у њихове редове. Поготово после пенала који је одбранио Андрија Илић, који је након тога укротио још 4 добра ударца гостију, који су у једном делу меча имали игру под контролом. Међутим, таман када се чинило да ће Светлост попустити под налетима гостију, Марко Арсић пролази по десној страни, шутира, и лопта погађа Рамизија од кога се одбија у гол. Поред Арсића данас су у дресу Светлости били на висини задатка Урош Јовановић и Лазар Младеновић. Светлост овом победом претиче Јабланицу на челу табеле, због бољег међусобног скора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *