15.јуна почиње сезона купања у Аква парку у Дољевцу

Сезона купања у дољевачком Аква парку почеће 15. јуна. Како каже Тања Вученовић, директорка ове установе, све неопходне припреме за отварање сезоне су при самом крају.Традиционално, на дан остварања, улаз ће бити бесплатан за све посетиоце.

Како истиче, цене улазница се неће мењати, односно коштаће исто као и прошле сезоне.

  • Целодневна улазница за одрасле биће, као и прошле године, 310 динара. Улазница за целодневни боравак за децу продаваће се по цени од 210 динара, а за децу мнађу од 7 година улаз је бесплатан. Што се тиче полудневних улазница карта за одрасле је 210, а за децу 160 динара. – каже у изјави за радио Копријан Тања Вученовић.

За Аква парк Дољевац могућа је куповина недељних и месечних карти које се продају по изузетно повољној цени.

Сви који су се ужелели купања и рекреације у води  15.јуна их очекују полурекреативни, дечији базен и “преливни” који је посебно интересантан најмлађима, јер има лопту која ствара вештачке таласе, као и занимљиви водени тобоган. Посебна атракција овог воденог комплекса је и новоотворени базен са острвом у средини, необичан по много чему.

Ове године око 3000 људи моћи ће да борави на овом комплексу за одмор и рекреацију.

  • Надамо се да ће нам временски услови дозволити да ова сезона буде још боља и успешнија од претходне, а ми се трудимо да наши посетиоци узживају у сваком поглeду- истакла је директорка Вученовић.

Како каже  велики број посетилаца из Ниша, Лесковца и Прокупља долази да одмори и расхлади се у Дољевцу, али и из других градова, јер се аква-парк налази уз ауто-пут, па је многима успутна станица када туда прођу.

Аква парк Дољевац радиће у времену од 10 до 18 сати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *