ЖИТОРАЂА ЛИДЕР ”ЗОНЕ ЈУГ”: Фудбалери Житорађе хитају ка Српској лиги на крилима Тодоровића

ОРЉАНЕ – СТАДИОН: Свети Јован (ОРЉАНЕ) СУДИЈА: Виктор Тасић (Лесковац) 7 СТРЕЛЦИ: Тодоровић у 7 и 16, Динић у 14, Митић у 21 и 24, Ј. Лучић у 33 и 35, и Петровић у 88. минуту за Житорађу, Ђекић у 28. минуту за Полет.

ФК ЖИТОРАЂА: Бабић 7 (Лазаревић 7) , Илић 7, Петровић 7,5, С. Лучић 7, В. Стојановић – (Марјановић 7) , П. Стојановић 6,5 (Станковић 6,5), Ј. Лучић 7,5, Митић 8, Тодоровић 9, Динић 7,5, Петковић 7 (Ранђеловић – ).

ФК ПОЛЕТ: Живковић 5,5 , Бојковић – (Марковић 6), Недељковић 5,5, Станојевић 6, Рајковић 5, Стевић 5, Јовановић 5, Петровић 5, Миладиновић 6, Ђекић 7, Мицић 5.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Никола Тодоровић 9 (ФК Житорађа)

Житорађа је после петог кола лидер Зоне Југ. Фудбалери Драгана Денића су показали да су са правом најбоља екипа у лиги, и да су први фаворити за наслов првака Зоне Југ ове сезоне. У данашњем сусрету демолирали су фењераша са Косова, и показали сав свој голгетерски потенцијал. По два пута погађали су Митић и Јован Лучић, по једном  Петровић и Динић, а два гола и две асистенције је уписао капитен домаћих на данашњем сусрету Никола Тодоровић. Тодоровић је поново био на висини задатка и показао своје умеће те је предводио сјајном партијом до победе своју екипу. Ово је његов пети овосезонски погодак чиме је најбољи стрелац Житорађана. Житорађанима је ово 13 бод из 5 сусрета, и сем ремија у општинском дербију фудбалери Житорађе нигде нису ”сејали” бодове, и паметном игром дошли до чела табеле. У наредном колу екипа Житорађе гостује у Чекмину.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *