ШИЉА ПОНОВО У МЕТУ: Светлост славила, Урош Јовановић се играо

ПУКОВАЦ – СТАДИОН: Прле (ПУКОВАЦ) СУДИЈА: Јорданка Денчић (Врање) 6 ЖУТИ КАРТОНИ: Стојковић (Фк Светлост) Благојевић, Љубеновић (Фк Моравац) СТРЕЛЦИ: Марјановић у 25 и 64. минуту, У. Јовановић 88 и Тонић у 90. минуту за Светлост.

ФК СВЕТЛОСТ: А. Илић 7, Л. Јовановић 6,5, (Пешић 7) С. Јовановић 7,5, Перовић 7, Тонић 7,5, Стојковић 7,5, У. Јовановић 8,5, Д. Илић 6,5, (Павловић 6,5), Марјановић 8,5 Митић 7, Арсић 6,5, (Младеновић 6,5,)

ФК МОРАВАЦ: Радовановић 5,5, Анђелковић 6, Стојановић 5,5, Тошић 6 (Милошевић 6), Николић 5,5, Благојевић 6,5, Петровић 5, Љубеновић 5,5, Младеновић 6, Ђокић 5,5, Најдановић 6 (Јовановић 5,5,)

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Урош Јовановић 8,5 (ФК Светлост)

Имала је Светлост данас више од игре и већ у 10. минуту на свом конту 5 озбиљних шанси. У првом делу офанзивци Светлости су се прописно испромашивали. До 25. минута, опседали су гол Радовановића, Арсић, Марјановић, Илић, Митић, Урош Јовановић. Да би на крају се Далибор Марјановић најбоље снашао у казненом простору и у паду послао лопту под пречку гола Радовановића. Тим резултатом се отишло на полувреме, а гости су имали једну полушансу када је искоса са десне стране тукао Љубеновић а Илић рутински зауставио ударац. Илић је данас могао и да буде неоцењен јер су гостујући играчи били већим делом сусрета безопасни по његов гол, а све озбиљније налете су рутински заустављали дефанзивци.
Други део почео је такође офанзивом Светлости. Младеновић је унео свежу крв по левој страни а шансе су се ређале. После маказица Уроша Јовановића, и одбитка лопте, Марјановић се најбоље снашао и послао је у мрежу за 2:0. До краја играло се пред голом Мрштанаца, а Светлост је пропустила још пар шанси. На 3:0 погодио је најбољи актер данашњег сусрета Урош Јовановић голом из слободног ударца. А тачку на и ставио је капитен Милан Тонић ударцем са око 20 метара и матирао Радовановића по четврти пут. Треба напоменути да су офанзивци Светлости поново заказали у реализацији и да сем константно распуцаног Шиље Марјановића, стара бољка Бадњевчана се понавља, а колико ће их она коштати у наставку сезоне остаје да видимо.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *