ЖИТОРАЂА ХИТА КА ВРХУ: Нова победа Житорађана

ПРОКУПЉЕСтадион: Крај Топлице ( Прокупље ) Гледалаца: 20 Судија: Немања Арсић (Лесковац) 7,5 Жути картони: Јовановић и Стојковић (Житорађа) Стојичић и Станишић (Пуста река) Стрелци: Пауновић у 44 и 90. мин, Станковић у 49. за Житорађу, Видојевић у 5. за Пусту реку.

ФК ЖИТОРАЂА: Новаковић 7, Китановић 7,5, С. Јовановић 7, Радевић 6,5, Пауновић 8, Динић 6,5,( Поповић 6,5 ) (Милосављевић – ) Стојковић 6,5, М. Јовановић 6,5, Станковић 7, Петковић 6,5, (Марјановић – ) Стефановић 7,5

ФК ПУСТА РЕКА: Ђикић 6,5, Динић 6,5, Стојичић 7, Д. Арсић 6,5, Стојановић 6,5, А. Арсић 6 (Цветковић – ), Станишић Данило 7, Ђенић 6,5, Видојевић 7,5, Јовановић 6,5, Станишић Данијел 6,5.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Лука Пауновић (Фк Житорађа) 8

У данашњем мечу на стадиону крај Топлице у Прокупљу, домаћин Житорађа се за све питала на терену. Виђен је добар фудбал са доста шанси, које су боље искористили домаћи и чак три пута приморали голмана гостију Дикића да вади лопту из своје мреже. Међутим, меч није добро почео за домаћине, преко искусног Видојевића гости су повели већ у 5. минуту, да би се после неколико минута домаћи консолидовали и успоставили теренску иницијативу. Пред сам крај полувремена, после корнера главом је лопту у мрежу закуцао Лука Пауновић играо се 44. минут. Друго полувреме је добро кренуло за Житорађу и брзим голом новајлије Станковића, Житорађа преокреће већ у 49. минуту. До краја меча виђено је још неколико изгледних шанси за гол и једне и друге екипе, да би тачку на и ставио најбољи актер данашње фудбалске представе Лука Пауновић који је у 90. минуту поново погодио мрежу Бојничана и поставио коначних 3:1. У наредном колу Житорађе гостује екипи Будућности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *