ЗАСИЈАЛА СВЕТЛОСТ: Крстић господарио тереном, ”Шиљонатор” погађао, а Светлост победила!

СТАДИОН: “Прле“ Пуковац
Гледалаца:
Судија: Ненад Савић (Прокупље) 8
Жути картони: Станојевић, Раимовић, Стевановић (Светлост) Митровић, Илић (Чекмин)
Црвени картони: Јовић у 43. (Светлост) Маринковић у 51. минуту (Чекмин)
Стрелци: Крстић 36(п), 51(п), Станојевић 47, Марјановић у 68 и 84. минуту за Светлост

СВЕТЛОСТ: А. Илић 8, Тонић (к) 7,5 (М. Илић 7), Стевановић 7, Перовић 7, Малетић 7,5, Николић 7 (Павловић 7), Станојевић 7,5, Крстић 8, Раимовић 7 (Дамњановић 7) , Петровић 7, Марјановић 8,5.

ЧЕКМИН: Димитријевић 6, Илић 6, Тасић 6,5, Милошевић 6, Митић 7 (Мицаковић 6), Маринковић 5,5, Младеновић 6 (Илић – ) , Митровић 6,5 (Станисављевић 6 ), Тасић 6, Стојиљковић 6, Здравковић 7.

Играч утакмице: Далибор Марјановић 8,5 (Фк Светлост)

На данашњем мечу од првог до последњег минута екипа Драгана Станковића – Шимија се питала за све на терену. Почетну иницијативу домаћи су крунисали после продора Станојевића, када је крилни играч Бадњевца оборен у шеснаестерцу а Савић показао на белу тачку. Хладан као лед био је Дејан Крстић који је данас господарио зеленим тепихом. Рутински је спровео лопту у доњи леви угао гола Димитријевића. Са резултатом 1:0 се отишло на одмор. Други део у сваком сегменту игре припао је поново домаћинима. После бега хитроногог Раимовића у 47. минуту, и оштрог центаршута на другој стативи је све испратио Немања Станојевић и спровео лопту у гол. Четири минута касније после једног центаршута у скоку штопер гостију Маринковић руши Марјановића, а Савић поново показује на пенал, опет је сигуран егзекутор био луцидни Крстић, који је све кључеве данашње утакмице држао у својим ногама, и био уз Марјановића најбољи играч на данашњем сусрету. Четврти и пети гол дело је искусног Далибора Марјановића који је на асистенције Милоша Петровића оба пута спровео лопту у иза Димитријевића. Могли су гости до почасног поготка али је ударце гостију зауставио у неколико наврата феноменални Андрија Илић, и заслужено је сачувао мрежу нетакнутом. Треба напоменути да је прве минуте данас забележио и 17-годишњи Лука Дамњановић крилни нападач Светлости.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *