Забелео се Добрич

Злокућане код Мерошине

Од поднева на целом подручју Добрича пада јак снег,који полако формира покривач. Према информацијама које имамо у нашем крају су сви путни правци проходни за саобраћај , а већег снежног покривача има у планинским и брдовитим деловима. Како смо сазнали од надлежних , зимске службе , задужене за чишћење локалне путне мреже у Мерошини, Житорађи и Дољевцу су спремне за падавине већег интезитета и поседују  механизацију и репрометаријал.
Иначе из АМСС-а поручују да ниска облачност и магла отежавају саобраћај посебно у јутарњим и вечерњим сатима дуж речних токова, по котлинама и преко планинских превоја.

Возачи се упозоравају и на могуће одроне који се услед честих температурних разлика јављају на путевима који воде кроз стенске усеке и клисуре. Највише их на Ибарској, Ђердапској и Дринску магистрали.

Злокућане код Мерошине

 

У појединим деловима Србије могућа је слаба киша, која ће условити мокре и клизаве коловозе, док се у вишим пределима очекују снежне падавине.

Због кише и суснежице коловоз је мокар, а има и расквашеног снега. У планинским пределима је могуће стварање и мањег снежног покривача.На наплатним рампама, као ни граничним прелазима нема дужих задржавања.Због изградње моста преко реке Цернице, саобраћај је обустављен у општини Лозница на путу Шабац – Грачаница.Због радова на изградњи ауто-пута Е763 Београд – Пожега, саобраћај је обустављен између места Латковић и Дудовица у зони укрштања државног пута и ауто-пута.

Злокућане код Мерошине

Izvor: YouTube/Auto-moto savez Srbije AMSS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *