У Житорађи су јасни: Идемо на врх табеле!

У Житорађи су све спортске екипе имале лепу полусезону, можда се најмање очекивало од најмлађег спортског колектива, недавно основаног КМФ ”Задругар 2017” али из дана у дан управа, и играчи показују да ће у годинама које предстоје бити озбиљан такмац осталим екипама из Житорађе, за звање најбољег спортског колектива.
У неформалном разговору са председником клуба Оливером Стајићем, и секретаром Иваном Јанаћковићем наша редакција је дошла до најновијих информација везаних за даље планове клуба.
Оно што можда највише интересује навијаче овог клуба јесу промене у играчком кадру, и стручном штабу.
Задругар ће у наставку сезоне водити нови тренер, о чијем имену се још ћути, али из управе клуба кажу да је замена за Ивана Стојановића већ спремна. После 6 месеци сарадње дошло је до споразумног раскида и обе стране настављају својим путем.
Што се играча тиче, одлазака још увек нема, мада секретар и председник клуба најављују могућа 2 раскида са играчима, али то је на дугачком штапу још увек. А новајлије које ће се прикључити екипи су: Милош Илић играч који је задовољио на тренинзима у претходној полу сезони и прикључује се саиграчима. Затим, голман Перић, Милош Стаменковић, Марко Миљковић, Никола Тодоровић, некадашњи капитен у млађим селекцијама Радничког из Ниша Милош Стојановић и два суперталентована момка Алекса Марјановић и Немања Станковић. Ту није крај довођењу играча, како кажу људи из клуба, у завршним преговорима су са два играча који имају дугогодишње искуство на теренима Српске лиге и још једним талентованим момком.
Председник клуба, Оливер Стајић рекао је да на крају сезоне очекује макар бараж за пласман у виши ранг, а не би требало да изненади навијаче и прво место на крају првенства. Наравно, као примарни циљ клуба генерални секретар Иван Јанаћковић истакао је стабилност клуба. Напоменуо је да се захваљује локалној самоуправи на буџету клуба и да ће се клуб трудити да што достојније репрезентује своје место.
Прозивка је била извршена синоћ у Спортској хали у Житорађи са почетком од 21 час, на којој се није окупила цела екипа, очекује се да се сва појачања прикључе тренинзима у што скоријем времену.

1 коментар

  1. Ljudi, Ivan Janackovic, nama svima poznat kao Šolja-je najzasluzniji za sve!! Naravno tu su i Oliver i Vlada i zaista su lepu pricu zamislili. Samo napred!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *