Општина Житорађа донирала заштитну опрему фирмама

У сладу са закључком Владе РС свим привредним субјектима, а нарочито привредним субјектима који обављају производну делатност, препоручује се, да раде, односно да наставе рад пуним капацитетом, уз поштовање превентивних мера које се односе на спречавање ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2, којима се осигурава безбедност запослених и безбедност корисника услуга.

У циљу пружања подршке и мотивисања привреде у току пандемије општина Житорађа донирала је по 200 комада заштитних маски фирмама које послују на њеној територији.

Председник општине Житорађа Иван Станојевић заштитну опрему донирао је турској фирми „Сојлемез“ и фарми С.З. „ 1.децембар“.

Како каже Станојевић веома је битно да се поштују све превентивне мере, а које подразумевају организацију посла, радних активности и радног простора на тај начин да се осигура безбедност запослених и корисника услуга, купаца, и других лица која улазе у пословне просторије уз обавезно ношење заштитне опреме, односно маски и рукавица. Зато се и локална самоуправа одлучила на овај корак и донирала одређену количину заштитне опреме.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *