НЕСТАО!!! Из Дубова кренуо у Прокупље, и од тад му се губи сваки траг

Породица Мирослава Фератовића (37) из села Дубово код Житорађе већ пет дана не зна ништа о њему, па моли све оне који су га видели да се јаве најближој полицијској станици, или да позову број телефона 061/ 66 25 991 .
Како нам је потврдио Мирослављев брат Слађан, он је нестао у понедељак 22. априла у преподневним сатима.- Кренуо је на контролу на Одељење психијатрије прокупачке болнице, јер је раније због психичких проблема тако хоспитализован.
Из медицинске установе рекли су његовом брату да се на прегледу није појавио.
Пријавили смо полицији, данас опет били у Поицијску станицу Житорађа, али ни трага ни гласа од њега. Молим вас, јавите ако сте га случајно видели. – очајан је његов брат Слађан.
Он каже да је тога дана са Мирославом до прокупачке болнице требало да крене њихова мајка, али Мирослав јој није дозволио. Рекао је да није мали и да може сам. Онда га је један наш пријатељ довезао до Житорађе и оставио на аутобуској станици како би аутобусом дошао до Прокупља. Како се није вратио до подне, позвали смо болницу, али нам је речено да уопште није дошао на контролни преглед. Одмах смо обавестили полицију, звали све наше пријатеље, али га нико није видео. Заиста много бринемо и предуго га нема– каже Слађан, који не жели ни да помисли шта је све могло да се деси његовом брату.
Он се нада да је он ипак добро.

telegraf.rs / dobricke.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *