МЗ Глашинац сутра организује бесплатну поделу новогодишњих пакетића

Већ трећу годину за редом МЗ Глашинац организује поделу новогодишњих пакетића малишанима из овог места. Подела је организована сутра од 18 часова у центру села, где ће малишанима поклоне уручивати Деда Мраз, код новогодишње јелке која је окићена и осветљена како би допринела већем доживљају код малишана. За све малишане и мештане који буду сутра присуствовали додели обезбеђен је чај, а како је рекао за портал ”Добричке” председник МЗ Глашинац, Оливер Антић, ово се све ради како би се обезбедила боља будућност малишанима:
Месна заједница доделу пакетића нашим малишанима организује из сопствених средстава. Оно што је битно да се каже, да и што ја понављам по стоти пут, једна ласта не чини пролеће, те тако ни Оливер Антић као председник МЗ не би могао ово све сам без помоћи људи који су у месном одбору. Зато се овим путем захваљујем Ненаду Стевићу, Томиславу Митровићу, Александру Стевановићу, Владици Милићу и Ненаду Момировићу. – рекао је Антић, и додао: И захваљујем се свим мештанима који су учестовали у акцијама у 2018. години, а онима који нису желим да кажем да је време да се пробуде и да изађу јер су и они део наше заједнице. – објашњава председник МЗ Глашинац.
Како нам је рекао Антић, све ово људи из месног одбора раде како би њиховој деци обезбедили бољу будућност. А ако можемо закључити на основу до сада учињеног малишани у Глашинцу имају перспективу. Да подсетимо још једном, додела пакетића заказана је за 30.12.2018. од 18 часова у центру Глашинца.

1 коментар

  1. Браво Оливере! Буди узор другим младим људима из месних заједница како се организује живот у селу .СРЕЋНА ВАМ НОВА 2019 ГОДИНА и пуно лепих и успешних догађаја! ЖИВЕЛИ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *