Коначно почели радови на постављању стубова у Дољевцу

После више од месец дана од  како је истекао рок за постављање уличне расвете у главној улици у Дољевцу , фирма „Спас“ из Јагодине која је извођач радова,  је јуче касно послеподне напокон допремила стубове и опрему.

Фирма је допремила  и неопходну дизалицу за постављање уличне расвете, а радници су јутрос почели радове на постављању стубова.

Подсетимо,  крајњи рок за постављање расвете је био 21.12.2017 год. , али је фирми „Спас“ из Јагодине која изводи радове продужен рок, али је и тај рок је више пута пробијен.

Редакција радио Копријана  је неколико пута контактирала поменуту фирму  и увек је добијала обећање да ће радови бити завршени за недељу дана,  и тако у недоглед, па је  већина грађана, која се нашла у близини где су истоварени стубови, гледала на њих са дозом неповерења.

Раскопани тротоари и половично завршен посао свакодневно су иритирали грађане. Огласио се је и Бојан Благојевић из МЗ Дољевац  који је упозорио на опасност од постављењих стопа за уличну расвету из којих су вириле челичне шипке и које су угрожавале безбедност пешака али и возача.

Власник фирме Спас“ из Јагодине, Иван Савић, као разлоге кашњења, на постављању уличне расвете, навео је временске услове и сваки пут обећавао да ће радови бити готови за недељу дана.

Како је рекао Далибор Стаменковић из Предузећа за управљање путевима Дољевац радници поменуте фирме, од јутрос увелико раде и очекује се ускоро завршетак послова.

Не улазећи у детаље уговора, сазнали смо да је фирми „Спас“ за досада урађене послове исплаћен и последњи динар, те свака инсинуација да радови касне због неплаћених обавеза од стране наручиоца пада у воду.

М.Јовановић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *