И листа „Јединствена Србија – Драган Марковић Палма“ најавила учешће на локалним изборима у Дољевцу

Још једна партија учествоваће на предстојећим локалним изборима у Дољевцу, сазнаје радио Копријан. Наиме, листа „Јединствена Србија – Драган Марковић Палма“ је четврта предата листа, чији ће се чланови 16.децембра надметати за подршку овдашњих градјана. Први на листи је Марко Стошић повереник ЈС за општину Дољевац.

Према његовим речима, на листи се налазе становници свих села из наше општине, а предност је дата пре свега добрим домаћинима и угледним и образованим људима. -Очекујемо добар резултат на предстојећим локалним изборима, те планирамо да у општинској власти партиципирамо као озбиљна странка, заступајући јединствени програм наше партије. То значи да ћемо се борити за развој пољопривреде, веће субвенције за пољопривреднике, поделу бесплатних садница и већа буџетска издвајања за овај сектор. Такодје, с обзиром на то да ја долазим из области спорта, имамо низ идеја о развоју и те области, кроз изградњу једног спортског центра, како би се створили услови за тренирање свих спортова у нашој општини, као и помоћ спортским клубовима. Не малу пажњу наш програм посвећује и запошљавању младих, те је наша идеја да уз помоћ председника партије Драгана Марковића Палме у општину Дољевац доведемо једног инвеститора, који ће запослити велики број људи, али и дати добре зараде. Такодје, већ је познато да Јединствена Србија велику пажњу посвећује и подршци младим људима из сиромашних породица, којима обезбедјује бесплатна летовања, као и пензионерима, али и трудницама и мајкама са троје и више деце.На крају, најављује фер кампању и борбу за гласове искључиво кроз истицање програма своје партије, а не кроз нападање политичких неистомишљеника.
Подсетимо, ванредни локални избори у Дољевцу биће одржани 16.децембра, а до сада су поред листе „Јединствена Србија – Драган Марковић Палма“ предате и листе „Александар Вучић- Зато што волимо Дољевац“, под редним бројем један, “Милан Кркобабић – Партија уједињених пензионера Србије-И Дољевац је Србија”, под редним бројем два, као и “Ивица Дачић- Социјалистичка партија Србије” која ће на изборима наступати под редним бројем три.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *