ФК СВЕТЛОСТ КРЕНУЛА СА ПОЈАЧАЊИМА: Марјановићи и Илић нове ласте међу Бадњевчанима

БАДЊЕВАЦ / ЖИТОРАЂА – Тек што је почела зимска ”трансфер пијаца” а новопечени зонаш бадњевачка Светлост је већ довела три појачања пред грчевиту борбу за опстанак која им предстоји у другом делу сезоне. Као по обичају прва појачања Светлости и у овом прелазном року долазе из комшијске Житорађе. У питању су дојучерашњи капитен Житорађе Далибор Марјановић (37) и сигурно један од најталентованијих чувара мреже на југу Србије Андрија Илић (17).

Далибор Марјановић

Они у Светлост долазе из редова комшија као капитална појачања у борби за опстанак, а њима ће се придружити и 25-годишњи Никола Марјановић десни бек који у екипу Ивана Јовановића долази из редова Фк Малошиште у коме је провео неколико претходних сезона, и био један од најбољих појединаца.

Никола Марјановић

Председник Фк Светлости, Саша Станковић за Добричке је потврдио да су прва појачања стигла у његов табор, и дао кратак коментар на ту тему.
Презадовољан сам одрађеним послом. О Далибору Марјановићу не треба трошити речи, сви знамо ко је и какав је играч, сигурно да ће његово искуство бити пресудно у борби за опстанак. Што се друге двојице момака тиче Илић долази у наш клуб са епитетом једног од најбољих голмана зоне Југ и најталентованијих на југу Србије, а Никола Марјановић већ има искуство играња у Зони тако да ће сигуран сам и он допринети квалитету наше игре. – рекао је Станковић.
Новајлија у редовима Светлости Андрија Илић, истиче да је задовољан урађеним послом и да се нада опстанку у лиги са својим новим саборцима.

Андрија Илић

– Срећан сам што сам се придружио новом клубу,мислим ја је за мене ово права одлука у наставку каријере,надам се да ћу испунити очекивања клуба и управе,и да ћемо изборити опстанак у Зони.
кратак је био Илић.
А годинама најубојитија деветка јужне пруге Далибор Марјановић у изјави за наш портал рекао је да је задовољан договорениим послом и да једва чека да крочи на терен.
Задовољан сам новим клубом. У питању је једна млада и перспективна екипа са неколицином искусних имена што се много пута доказало као добитна комбинација. Дошао сам у сигурно најбоље организован клуб у Зони југ, и верујем у опстанак. Радује ме што ћу имати прилике да после дуго времена поново играм са неким саиграчима од пре и што долазим у средину где ме сви добро знају, а и ја њих, те тако знамо која су очекивања једних од других. – објаснио је Далибор Марјановић.

Из клуба поручују да раде на довођењу још неколицине имена, и да ће све бити јасније у наредним данима. Ово је, како поручују из Бадњевца само најава онога што очекује навијаче у пролећном делу првенства.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *