Зимска школа пољопривреде почиње у Пољопривредно-стручној служби у Нишу

Традиционална Зимска школа пољопривредних произвођача у организацији Пољопривредне саветодавно-стручне службе из Ниша (ПСС) биће одржан од 18.до 20. фебруара у просторијама ове установе. Свакога дана предавања почињу од 9:30 часова. Предвиђено је да првог дана буде речи о темама из области ратарства и повртарства, другог дана, 19.фебруара, на тему воћарства и виноградарства, а 20.02. из области сточарства.

Током трајања ове Зимске школе, како за Радио Копријан каже Саша Станковић из ПСС из Ниша, биће речи и о другим актуелним темама као што су нове подстицајне мере које нуди Министарство пољопривреде, друге мере аграрне политике, осигурање усева, кредитне линије у пољопривредној производњи, као и представљање ИПАРД програма за који, према његовим речима, постоји из године у годину све веће интересовање пољопривредника.

Предавањима, напомиње наш саговорник, могу присуствовати сви пољопривредни произвођачи, а он још једном у циљу даљег развоја пољопривредне производње и примене савремених достигнућа и у овој области, позива све заинтересоване да посете Зимску школу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *