Житорађа поражена али не надиграна у првој провери

На стадиону у Малошишту, фудбалери Житорађе су у оквиру припрема пред почетак првенства одиграли пријатељски меч са такође зонашем екипом ФК Малошиште. Славила је екипа из Малошишта. резултатом 6:4. А у уводних 20 минута меча Житорађа је стварала шансе, а тако се наставило и у  даљем току меча. Међутим, игра без класичне деветке узеле је маха, те се вихорни Станковић, који се данас принудно нашао на позицији крила прописно из промашивао уз друштво левокрилног фудбалера Јовановића, који је у првом делу пропустио две стопостотне шансе за гол. Казна је стигла у 26. минуту када се Ђорђевић ушуњао између штопера Житорађе и савладао немоћног и до тог тренутка непогрешивог Вељковића.
Резултатом 1:0 отишло се на полувреме, а одбрана Житорађе капитулирала је у другом делу и у 50,54,59,71 и 90. минуту, а у стрелце се уписао Ђорђевић још два пута, Миленковић, Римовић као и Петковић.
За Житорађу су погађали два пута Тодоровић у 57 и 81. минуту, а вреди напоменути да је први гол ремек-дело јер је постигнут из корнера. У 60-ом минуту погодио је Станковић а у 72. разорним ударцем из слободњака у стрелце се уписао и Влада Пауновић.
Ипак, имајући у виду да су још увек у првој недељи тренинга, данашња игра момака из Житорађе обећава берићетну јесен за екипу подно Топлице, с обзиром на чињеницу да данас у Малошишту момци Ивана Јовановића нису надиграни јер су створили импозантно већи број шанси. Ипак, у устима остаје горак укус пораза и опомена, да и најмањи промашаји могу коштати резултата, као што је било и данас.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *