Житорађа кренула ударнички већ од првог дана

ЖИТОРАЂА – Фудбалери Житорађе су као и већина клубова кренули са припремама у првим данима фебруара, а оно што је интересантно за момке са ”Баришта” да сами реализују припремни период, због оправданог одсуства шефа струке.
Према програму који је како кажу, предвидео тренер Бојан Милошевић, најискуснији играчи Житорађана као тутори осталим момцима раде на реализацији истог, а један од најискуснијих и најбољих појединаца Житорађе јесенас, капитен Китановић је у разговору за наш портал рекао да су припреме захтевне али да екипа вредно ради.
Јуче смо кренули са припремама за пролећни део. Очекујемо добар пласман на пролеће, имамо добре услове за рад, што се тиче струке Милошевић је тренутно на боловању али ми играчи спроводимо сами његов програм припрема. Услови за рад су за сада добри, за даље видећемо.
Житорађане је напустило неколико битних имена, али спортски сектор није седео скрштених руку па су одмах дошли и нови играчи. Црвени дрес Житорађана раздужили су: Марјановић, Тодоровић, Илић, Арсенијевић, Стаменковић, Крстић и Станковић од играча који су чинили окосницу тима, а опрему су задужили Стојковић, Новаковић, Радевић, Поповић, Петернел, Милић и Марјановић. Капитен Житорађе, прокоментарисао је такође и тек завршени прелазни рок: – Што се тиче појачања мислим да ће највише квалитету игре допринети средина терена, где сада имамо Поповића и Дулета Стојковића, од којег ја лично највише очекујем. Мислим да имамо поново једну добру екипу, која ће дати максимум у пролећном делу. 
Окосница екипе је остала, а Китановић каже да се зна од којих се староседелаца највише очекује:
Од старијих играча који су ту највише се очекује од нас ”домаћих” тј. од Јовановића, Цветановића, Милића и моје маленкости. Окосницу екипе нам чине момци из Житорађе и то нам је додатан мотив за рад и упорност у трци за што бољу позицију на табели.  – рекао је капитен Фк Житорађа, 28-годишњи Марко Китановић.

Житорађу у припремном делу очекује неколико припремних утакмица а прва ће већ бити у недељу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *