Задругар у финишу прелазног рока довео још 7 нових имена

Када смо пре неколико дана најавили Милоша Златковића као ново појачање КМФ Задругара рекли смо да би до краја прелазног рока требало очекивати још неколико нових имена у редовима Житорађана. Као што је и речено тако је и нашој редакцији јутрос потврђено, на пролеће ћемо гледати чак 7 нових имена у дресу Задругара. Оно што је интересантно да поред неколико футсалера доведени и неки фудбалери који имају богату каријеру. Новајлије у Житорађи су Предраг Нешић, који ће Златковићу бити конкуренција међу стативама, а што се играча у пољу тиче ту су још: Марко Смиљковић, фудбалер српсколигаша из Пуковца и бивши везиста Житорађе, Владица Стојановић такође из Пуковца, играо са Моравцем из Мрштана Прву лигу Србије, као и Дарко Спасић појачање из КМФ Ниш 92. Спасић је поред 92-ке бранио боје и екипе Винтерспорта из Ниша.
Поред њих екипи ће бити прикључени тројица младих момака из Житорађе, Алекса Марјановић, Немања Станковић и Аранђел Антић који су доведени као залог за будућност.

Новајлије у редовима КМФ Задругар 2017 / фото: Добричке интернет новине

Како поручују из клуба, ово је само први корак ка стабилизацији клуба.
Ово је само почетак једног јаког КМФ Задругара. Најтежи посао смо одрадили и направили респектабилан тим, сада нам остаје онај обимнији део да тренирамо и да се уиграмо. Резултати из првог дела нам не иду на руку, зато сада у наставку идемо максималну у сваки меч, и обећавам да нећемо бити лак плен противницима. Превасходно, битно је да клуб играчки и финанскијски стабилизујемо како би следеће сезоне можда покушали да нападнемо и прво место. – рекао је Иван Јанаћковић из Кмф Задругара.
Задругар у други део првенства улази са освојених 4 бода у 9 утакмица, и са чак 8 нових имена. Како ће се ствари одвијати у наставку сезоне остаје нам да видимо.
Иначе, Задругар је у првом колу пролећног дела првенства слободан, док у другом дочекује екипу Долапа.

4 коментара

  1. Ovaj Šolja k’o Zvezdan Terzić sve radi u minut do 12. Šoki institucija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *