Uskršnji vašar u petak 26.aprila u Žitorađi- U parku prodajna izložba dečjih radova

Predškolska ustanova “Prva radost” u Žitorađi, nastavlja tradiciju Vaskršnje prodaje dečijih radova i ove godine, potvrdio je direktor ustanove, gospodin Srđan Pilović.

Kao i svake godine, deca zajedno sa svojim roditeljima i vaspitačima marljivo su radila na grupnim radionicama izrade uskršnjih dekoracija, crteža, magneta i drugih radova. Njihova kreativnost će biti izložena na prodajnoj izložbi koja se održava u petak, 26. aprila 2024. godine, u centralnom parku u Žitorađi, s početkom u 9:30 časova.

Sve predškolske grupe sa svojim vaspitačima aktivno su uključeni u ovu manifestaciju, koja predstavlja priliku da se deca upuste u svet umetnosti i kreativnosti.

Pre same prodajne izložbe, održan je i Crkveni likovni konkurs “Uskrs u očima deteta”, u kojem su učestvovale sve vrtićke grupe kako pojedinačno, tako i grupno. Svi radovi su izloženi u holu ustanove kako bi deca i njihovi roditelji mogli da uživaju u trudu i kreativnosti malih umetnika.

Pozivamo sve građane da se pridruže ovoj lepoj manifestaciji i uživaju u prelepom danu, zajedno sa decom, posetivši prodajnu izložbu. Važno je napomenuti da sav prihod od prodajnog vašara vaspitači svake godine ulažu u kupovinu poklona za decu, s jednakom pažnjom i ljubavlju prema svakom mališanu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *