Ускоро изградња базена у Житорађи

Крајем прошле године изабрана је фирма за израду пројектне документације за изградњу базена у Житорађи, и све би требало ускоро да буде стављено у пројекат који ће бити вредан између 500 и 600.000 евра. Ово нам је потврдио и председник општине Житорађа Иван Станојевић нагласивши да ће изградња базена бити највећа инвестиција у Житорађи у последње време. Комплетну изградњу ће финансирати Министартсво спорта, а базен би требало да буде готов крајем јуна ове године. Станојевић нам је потврдио да ће базен бити изграђен на садашњем стадиону ФК Житорађа, а при том ће бити искоришћене и трибине за ове намене. Уз малу адаптацију и просторије испод трибина биће приведене намени, рекао је Станојевић. Како сада ствари стоје ФК Житорађа ће остати без стадиона , а још увек се незна где ће бити изграђен нови, мада се у јавности спекулише да би то могло бити у делу поред реке Топлице.

Како смо сазнали од председника ФК Житорађа Зорана Стојковића ,фудбалери ће своје утакмице у пролећном делу првенства највероватније играти најпре на свом стадиону , а када радови почну на стадиону у Прокупљу.

1 коментар

  1. Sve sređeno u opštini samo da zaplivamo. Za početak prvo uvedite zdravu pijaću vodu za sela kako ih vi zovete PREKO REKE – Glašinac, Đakus, Pejkovac……………. i oni su vaši glasači

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *